Zonta Dendermonde schenkt een “berg” speelgoed aan vzw “Vergeet De Kinderen Niet”

Zonta Dendermonde, een serviceclub met als doel het verbeteren van de status van vrouwen en kinderen, zal tijdens de jaarlijkse filmavond, op donderdag 24 november een “berg” speelgoed overhandigen aan de vzw “Vergeet De Kinderen Niet”.
Deze vzw zet zich in lokaal in voor de meest kwetsbare groep in onze samenleving, de kinderen van daklozen, alleenstaande vrouwen én ouders met beperkte financiële mogelijkheden.
Het is hun doel om kinderen terug kind te laten zijn en, op een laagdrempelige manier, activiteiten te organiseren zoals kinderkampen, spelnamiddagen en uitstappen. De kinderen worden tijdens deze activiteiten ook spelenderwijs in contact gebracht met onderwijs, want net die kinderen geraken niet altijd op de schoolbanken. En laat onderwijs nu net dé sleutel tot verandering zijn.
Zonta Dendermonde draagt dit project een warm hart toe omdat het nauw aansluit bij hun doelstelling om vrouwen en kinderen te helpen om hun plaats in de maatschappij te vinden.

Noot voor de Redactie

We nodigen u graag uit in Cine Albert op donderdag 24 november om 19.45u op het persmoment om samen met ons het speelgoed af te geven aan de vzw Vergeet de Kinderen niet.
Adres: Sint-Gillislaan 90 te Dendermonde