Sébastien Izambard (Il Divo) – Nieuw pop solo album We Came Here to Love nu uit

We Came Here to Love, het nieuwe pop album van Sébastien Izambard (Il Divo) is sinds 2 februari wereldwijd verkrijgbaar via alle grote online platformen (iTunes, Google Play, Spotify) en in België via Fnac en de Standaard Boekhandel.

“Als deel van Il Divo was een geweldige kans voor mij om de wereld te zien en alle verschillende soorten muziek te leren kennen”, zegt Séb Izambard, tenor. “Dit album ligt zo ver van alles wat mensen van mij verwachten. Ik wilde een kant van mezelf laten zien die niets te maken heeft met Il Divo. Ik was eerst een pop artiest, iets wat ik opnieuw wilde doen omdat het 20 jaar geleden was, en het juiste moment in mijn leven is nu aangebroken. Ik heb veel van de liedjes mee geschreven en ik ben zo blij dat mensen ze nu kunnen horen.” Op het album staan 11 originele songs, geschreven of mee geschreven door Séb, die getuigen van zijn eclectische invloeden van The Weeknd en Coldplay toto James Blake en Adele, van pop en dance tot de klassieke crossover waarmee hij bekend werd.
De in Parijs geboren artiest begon gitaar en piano te spelen als kind, en zijn liefde voor muziek vond er zijn oorsprong. “Muziek werd mijn voedsel, mijn therapie en mijn redder”, zei Séb. Hij bracht zijn debuutalbum uit in het jaar 2000 voor hij Il Divo vervoegde in 2003. De groep werd meteen een van de meest populaire crossover bands aller tijden en verkocht meer dan 30 miljoen platen.
We Came Here to Love is wereldwijd verkrijgbaar via alle grote online platformen (iTunes, Google Play, Spotify) en in België via Fnac en de Standaard Boekhandel.

Noot voor de Redactie

Meer foto's en downloads hier: https://wetransfer.com/downloads/5488d20ba9452d6fcf0f21a6828982fd20171207213110/236457
Credit foto's: Mario Schmolka