EuroCave opent showroom in Notarishuis in Bornem

augustus 2016

Goed nieuws voor alle wijnliefhebbers: EuroCave, leverancier van wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en wijn per glas systemen opent per 1 september 2016 haar showroom in het Notarishuis in Bornem. Bornem ligt geografisch schitterend centraal in de “Gouden Driehoek” Antwerpen (28 km) – Brussel (33 km) – Gent (40 km). EuroCave Belgium is exclusief distributeur van het gehele EuroCave assortiment in België.

1976 – 2016, EuroCave bestaat 40 jaar
EuroCave is de ontwikkelaar en bedenker van de allereerste wijnkast en al 40 jaar toonaangevend en marktleider in alle producten om wijnen op de juiste manier te bewaren, serveren en presenteren. De producten van het Franse EuroCave worden tegenwoordig dan ook in meer dan 75 landen verkocht en nu dus ook in de nieuwste vestiging in Bornem.

EuroCave, met oog voor perfectie
De EuroCave producten kenmerken zich in betrouwbaarheid, ergonomie, ontwikkeling en service. Bij EuroCave vindt u de ruimste keuze en meeste mogelijkheden op het gebied van wijnkasten, wijnrekken en wijnkelder koelingen. Daarbij heeft EuroCave ook producten voor de professionele markt zoals wijn per glassystemen.

Luxury event “Notarishuis in Style”
De feestelijke opening van de nieuwe showroom zal gelijktijdig plaatsvinden met het luxury event “Notarishuis in Style”, welke gehouden wordt van 25 t/m 29 augustus. Op dit unieke evenement vindt u o.a. kunst, juwelen, wijnen, kledij, outdoor living, interieurinrichting, vastgoed in het buitenland en nog zoveel meer.

Het adres van de EuroCave showroom is Stationsplein 1, 2880 Bornem

EUROCAVE, ’S WERELDS EERSTE EN BESTE PRODUCENT VAN WIJNKASTEN
Als leider in het bewaren en serveren van wijn, zowel voor professionals als voor particulieren, blijft de EuroCave groep wereldwijd uitbreiden. Het geheim van het succes? Franse expertise gecombineerd met de verbintenis met producten die geplande duurzaamheid bieden. Door zowel traditie als moderniteit te vertegenwoordigen, is EuroCave, in 40 jaar, leider geworden op het gebied van wijnopslag, indeling en esthetiek voor wijnkasten die ieder interieur verrijken.

Noot voor de Redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met EuroCave:

Contactpersoon : Tasmara Reuling
Telefoonnummer : 02/5880679
E-mail adres : pers@eurocave.be
Website : www.eurocave.be

Rechtenvrij beeldmateriaal is beschikbaar op https://eurocave.be/Persberichten/