Wie denkt er nu niet aan zijn portemonnee?

Ben je ook het type dat graag leuke dingen heeft voor minder geld . Want nieuw is niet altijd beter. Iets wat al enkele stormen heeft doorstaan , heeft tenslotte al bewezen dat die bestand is tegen invloeden van buitenaf. En als je daarmee ook nog onze natuur een beetje kan besparen , waarom dan niet?

Happily Ever After is ontstaan uit liefde voor rommelmarkten, zowel aan de ene kant van de tafel als aan de andere. Leuke dingen kopen om ze na gebruik weer te verkopen! Je houdt ervan of niet. Behalve de gezelligheid die er heerst , het kuieren van stand naar stand en de zoektocht naar dat ultieme stuk , is het vooral ook zeer ecologisch en goed voor ieders portemonnee.
Echter hoort een goede organisatie en voorbereiding , het trotseren van weer en wind en het vroeg opstaan tot de minder leuke kant van deze hobby.
Het idee om het hele concept in een mooie winkel onder te brengen was dan ook niet ver te zoeken.

Happily Ever After is een tweedehandskinderboetiek in hartje Antwerpen dat werkt met een consignatie concept. Je kan er nieuwe dingen kopen en je “geconsumeerde” spullen verkopen.
Onze collectie bestaat niet alleen uit designers stuks . Want zegt nu zelf ? Dat koop je tijdens een dagje shoppen toch ook niet uitsluitend ? Het is een ware kunst goedkopere confectie te combineren met duurdere stuks.

Bij Happily Ever After vind je dit alles onder één dak , netjes voor jouw uitgezocht en aan een fractie van de originele winkelprijs.
Ontdekt ons ruim aanbod in kinderkleding t.e.m 16 jaar, speelgoed en boeken ,een volledige baby uitzet en voor de mama-in-spe zwangerschapskledij.

Eenmaal je de wondere wereld van Happily ver After hebt ontdekt zal je “tweedehands” nooit meer op dezelfde manier bekijken.

Niet genoeg ? We organiseren ook verjaardagsfeestjes, naaiworkshops en knutselateliers voor kinderen.

Noot voor de Redactie

Happily Ever After is geen uniek of nieuw concept. Doch is shoppen bij Happily Ever After altijd een feest. We duiken heel even terug naar onze kindertijd . Felle kleurtjes , daar houden baby’s toch van ? Van mijn kleurrijke wondere wereld, daar word je instant “Happily” van . Ik hoop dat jij hem samen met vele anderen wilt ontdekken.