Sébastien Izambard (Il Divo) veilt kostuum voor goede doel

Sébastien Izambard (lid van internationale zangformatie Il Divo) werd in 2014 ambassadeur van de Sanfilippo Children’s Foundation, die zich inzet voor kinderen met de zeldzame fatale ziekte MPSIII of het Sanfilippo syndroom. Voor hen veilt hij nu één van zijn designer showkostuums.

Sanfilippo is een degeneratieve aandoening die jaarlijks ongeveer 2000 baby’s wereldwijd treft; hun levensverwachting is slechts tussen 12 en 20 jaar. De ziekte kent voorlopig geen behandeling of genezing, en de Sanfilippo Children’s Foundation wil hierin verandering brengen. Sébastien Izambard wil hen dan ook ondersteunen en geld inzamelen via het veilen van één van zijn showkostuums via het adres http://bit.ly/sebsuit. Het kostuum werd door hem gedragen tijdens de Il Divo wereldtoernee van 2014.
De veiling loopt tot 12 juli 2015 en het opgehaalde bedrag gaat integraal naar de Sanfilippo Foundation om medisch onderzoek en klinische testen naar de aandoening te financieren. Meer informatie over Sébastien en de Sanfilippo Children’s Foundation is te vinden op de website van de Sébastien Izambard Fan Club, www.sebastienizambard.net.

Noot voor de Redactie

Meer informatie over het Sanfilippo Syndroom in het Nederlands: http://www.sebastienizambard.net/nl/content/sanfilippo-childrens-foundation