Sébastien Izambard (Il Divo) erevoorzitter van Belgische fan club en goede doelen project

De Sébastien Izambard Fan Club (www.sebastienizambard.net) is trots te mogen aankondigen dat Sébastien Izambard, Frans zanger en lid van het internationale kwartet Il Divo, benoemd werd tot erevoorzitter.

De fan club, die werd opgericht in België in 2014, is tevens de drijvende kracht achter verscheidene Il Divo fan projecten, waarvan Il Divo Fans for Charity (www.ildivofansforcharity.com) het belangrijkste is. Het biedt fans van over de hele wereld de mogelijkheid om de goede doelen te helpen die gesteund worden door de leden van Il Divo. In minder dan 1,5 jaar tijd zijn de fans erin geslaagd bijna 20 000 € in te zamelen voor Assistance Médicale Toit du Monde (AMTM) en de Sanfilippo Children’s Foundation, de twee organisaties waarvan Sébastien peter is. Recent is het project ook inzamelingen begonnen voor Nordoff Robbins, een Engelse organisatie waarvoor Il Divo leden David Miller en Urs Bühler een motorrit door Amerika hebben gedaan om hun werking te ondersteunen.

Het intussen internationale fan club team en de vele supporters zijn vereerd met de aanstelling van Sébastien, waardoor de actieve steun die hij toezegt aan hun acties sinds het prille begin, geofficialiseerd wordt.

Il Divo staat met hun nieuwe Amor & Pasion World Tour op de Belgische planken in Antwerpen op 24 mei 2016 in de Lotto Arena. Voor meer info, zie www.ildivo.com.

Noot voor de Redactie