Reismicrobe te pakken (2) ?

Het rijk geïllustreerd boek “Reismicrobe te pakken (2)?” bevat naast sappige anekdotes en handige tips ook veel intrigerende foto’s. Echt een aanrader voor zowel korte trips als verre reizen naar alle windstreken.

Fragment uit “Zuid-Afrika” :
… Een aantal mijlen verder komt van rechts een gevlekte soortgenoot (luipaard) resoluut in onze richting geslopen. De strenge Gilberte, met opgestoken haar en gemarmerde brilmontuur zit aan de buitenkant en begint ongemakkelijk op de zitbank te schuifelen. Ondertussen observeert hare Charel aandachtig de nog steeds onverstoorbare ranger, die helemaal geen aanstalten maakt om te demarreren. Dat schept vertrouwen, in die mate zelfs dat Gilberte het aandurft om heel voorzichtig haar kodakske uit haar vestzak te tillen tot op ooghoogte om een close-up van het prachtexemplaar te vereeuwigen voor het nageslacht. Het slanke roofdier is nog maar een tweetal meter van ons verwijderd en dat vindt Gilberte wel “close” genoeg. Desalniettemin geeft ze geen kick! …
Verder nog :
– Skiën in La Foux d’Allos
– Drie weken in het paradijs (Filipijnen)
– Bestolen in het verdacht vriendelijke Porto
– Amerika in een notendop
– Roadtrip in de outback, wetlands in Aboriginalland en de wonderbaarlijke onderwaterwereld (Australië)
– Extravagantie ten top in Japan
– Pracht en praal in Sint-Petersburg .

Noot voor de Redactie

Dit boek is geen gewoon reisverslag, maar bestaat uit korte en langere anekdotes of verhaaltjes over verre en minder verre reizen en citytrips. Avontuur en humor gegarandeerd. Makkelijk leesbaar door de opdeling in verschillende hoofdstukken. En last but not least, veel prachtige, relevante foto’s. Het is dus ook een fotoboek.