Gezond en verantwoord afvallen met Predivita

Gezond en verantwoord afvallen doe je met het Predivita proteine dieet.

GEZOND EN VERANTWOORD AFVALLEN DOE JE MET HET PREDIVITA DIEET
Als U wilt afvallen, dan doe je er goed aan om dat niet zonder meer te doen door minder te gaan eten. Het probleem met een dergelijke methode is dat het weliswaar zeer effectief is voor de korte termijn, maar zeer averechts werkt voor de lange termijn. Geduld is een schone zaak en als je blijvend wilt afvallen, dan kun je beter geduld bewaren en kiezen voor een effectieve afvalmethode. Misschien denk je dat je met minder eten wel effectief kunt afvallen, omdat je er zelf voor kunt zorgen dat je na het dieet niet meer aankomt. Dit is echter alleen mogelijk als je weinig blijft eten en dat is natuurlijk ongezond en op de lange termijn zelfs gevaarlijk. Deze methode leidt ook snel tot ziektes zoals anorexia. Na een hongerdieet zal je dus weer normaal moeten eten om de juiste hoeveelheid voedingstoffen binnen te krijgen. Nu denk je misschien dat als je niet teveel eet, dat je dan ook niet aankomt. Maar het probleem met een hongerdieet waarbij je veel te weinig eet, is dat het lichaam reserves gaat opbouwen. Deze reserves leiden niet tot gewichtstoename op het moment dat je weinig eet, want er komt te weinig binnen. Maar zodra je weer normaal gaat eten, dan gaat het lichaam als het ware te fanatiek bezig met het opslaan van reserves. Het lichaam doet dit zodat het genoeg reserves heeft wanneer je weer minder gaat eten. Het is dus een soort voorzorgsmaatregel. Het maakt dus niet uit of je denkt dat je je gewicht kan behouden na een hongerdieet of dat je zelf denkt dat je de gewichtstoename kunt reguleren. Want het lichaam heeft daar geen boodschap aan en gaat alles opslaan. Daarom kom je na een hongerdieet altijd weer aan. Dat betekent dat dit een zeer ineffectief dieet is, waarbij je op den duur zwaarder bent dan voor je aan het dieet begon. Daarnaast is het ook nog eens een zeer ongezond dieet. Om gezond en blijvend af te vallen kun je daarom beter kiezen voor een proteïne dieet.
Het proteïne dieet van Predivita
Als je gebruik maakt van een proteïne dieet, dan gebeuren er twee dingen in je lichaam die belangrijk zijn. Allereerst zorgt een proteïne dieet ervoor dat je weliswaar minder eet, maar zonder dat het ten koste gaat van de voedingstoffen. De eiwitten in een proteïne dieet zorgen ervoor dat je je verzadigt voelt, omdat je lichaam voldoende bouw- en voedingstoffen binnen krijgt. Met behulp van een proteïne dieet voel je dus geen honger. Je lichaam heeft dus ook geen reden om reserves te gaan opslaan. Je eet dus minder, maar het proteïne dieet zorgt ervoor dat dit niet ten koste gaat van de voedingstoffen. Dit maakt het proteïne dieet dus gezonder en effectiever. Het is namelijk zo dat je na het proteïne dieet gewoon weer normaal kunt eten zonder dat het lichaam opeens van alles gaat opslaan uit voorzorg. Het lichaam is tijdens het proteïne dieet tevreden met wat het binnen krijgt en heeft dus ook geen reden om voorzorgsmaatregelen te nemen. Daarom is het zo belangrijk dat je tijdens een dieet rekening houdt met de wensen en benodigdheden van het lichaam.
Bestel het proteïne dieet via predivita.be
Wil je meer informatie over het proteïne dieet dat hier is beschreven, dan kun je altijd een kijkje nemen op de site. Hier kun je het dieet ook direct bestellen. Je vindt op de site verschillende producten die te maken hebben met:
• Vitamines en Supplementen
• Brood en ontbijt
• Beleg
• Desserts
• Dranken
• Maaltijden
• Soepen

Noot voor de Redactie