Facturatiebedrijf Infinwebs plant 6.000 m2 extra bos aan

Het jonge Assese facturatiebedrijf Infinwebs heeft een partnership afgesloten met BOS+. Voor elke 100 documenten die klanten via het e-facturatieprogramma onFact aanmaken, sponsort Infinwebs de aanplanting van 1 boom. Na vier maanden staat de teller al op 260 bomen. Infinwebs verwacht dat op die manier 6.000 m2 bos zal bijkomen in 2016. Dit partnership maakt deel uit van het project ’10 miljoen bomen’ waarmee BOS+ 10 miljoen bomen wil planten tegen het jaar 2020. BOS+ zet zich in voor bosbehoud

Facturatiebedrijf Infinwebs plant 6.000 m2 extra bos aan
Het jonge Assese facturatiebedrijf Infinwebs heeft een partnership afgesloten met BOS+. Voor elke 100 documenten die klanten via het e-facturatieprogramma onFact aanmaken, sponsort Infinwebs de aanplanting van 1 boom. Na vier maanden staat de teller al op 260 bomen. Infinwebs verwacht dat op die manier 6.000 m2 bos zal bijkomen in 2016. Dit partnership maakt deel uit van het project ’10 miljoen bomen’ waarmee BOS+ 10 miljoen bomen wil planten tegen het jaar 2020. BOS+ zet zich in voor bosbehoud in Vlaanderen en wereldwijd.

Hoe werkt het?
Infinwebs is gespecialiseerd in e-facturatie en heeft een onlineapplicatie waarmee bedrijven hun facturatie kunnen verwerken in de cloud. “Voor elke 100 documenten die via het facturatieprogramma onFact worden aangemaakt, sponsoren we de aanplanting van 1 boom. Dit geldt zowel voor documenten die digitaal verstuurd worden als documenten die per post verzonden worden”, legt zaakvoerder Kevin Van Gyseghem uit. “Na vier maanden staat de teller al op 260 bomen. We verwachten dat er op deze manier 6.000 m2 bos zal bijkomen in 2016. Zo geven we de bedrijven van morgen letterlijk wat meer ademruimte.”

Bedrijven hoeven zelf niets te doen
Infinwebs schenkt veel aandacht aan duurzaam ondernemen en wil de bedrijven waarmee het samenwerkt daarin stimuleren. “We merken dat sommige bedrijven toch nog de digitale facturen afdrukken die ze via onFact aanmaken. Ze doen dit voor hun archief of om ze met de post te verzenden”, zegt zaakvoerder Kevin Van Gyseghem. “Door dit partnership kunnen ook die bedrijven een positieve bijdrage leveren aan het milieu. En dat zonder dat ze daar iets extra voor moeten doen”
Over Infinwebs
Infinwebs is een jong en snelgroeiend facturatiebedrijf dat informatica en facturatie op een eenvoudige, efficiënte en duurzame manier in de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemingen integreert. Infinwebs werd in 2011 opgericht en is gespecialiseerd in facturatie en cloudoplossingen.
Over BOS+
BOS+ zet zich in voor bosbehoud in Vlaanderen en de wereld. BOS+ strijdt in de eerste plaats voor het behoud van bestaande bossen. De organisatie promoot daarnaast duurzaam bosbeheer en streeft naar de aanleg van nieuwe bossen. BOS+ organiseert wandelingen, infoavonden over bosbeheer en is één van de drijvende krachten achter de week van het bos.

Meer info?
Infinwebs
infinwebs.be & onfact.be
E-mail: support@onfact.be
Tel. zaakvoerder Kevin Van Gyseghem: 0479 62 75 66
BOS+
bosplus.be
10miljoenbomen.be
E-mail: info@bosplus.be

Noot voor de Redactie