EuroCave presenteert Wine Bar 2.0

EuroCave presenteert haar nieuwe product, de Wine Bar 2.0

Datum: 05-04-2016
Contactpersoon: Tasmara Reuling t.reuling@eurocave.nl 02.588.06.79
Afbeeldingen zijn te downloaden op: www.eurocave.nl/persinformatie

De Wine Bar, het moderne wijn per glas systeem
Tot 14 flessen wijn op drinktemperatuur, waarvan 8 na opening automatisch gevacumeerd voor een houdbaarheid tot wel 10 dagen, 50 verschillende verlichting nuances… uniek is het sleutelwoord voor de Wine Bar. De Wine Bar van EuroCave is het enige wijn per glas systeem op basis van vacumeren in zijn soort, voorzien van 2 onafhankelijk in te stellen tempratuurzones, een modern gepatenteerd design en zonder gebruiksartikelen. Met zijn attractieve stilistische design vervult de nieuwe Wine Bar iedere wens, zowel van de barman achter de toog als van de sommelier voor het aan tafel kunnen schenken van wijn per glas.

Alle functies die u zou verwachten van een wijn per glassysteem

Een innovatief ontwerp
Profiterend van de laatste gepatenteerde innovaties van EuroCave, biedt de Wine Bar een uniek concept om wijn per glas aan de tafel te schenken. Hiermee wordt de wijnbeleving voor de gasten gewaarborgd.

Gekleurde led verlichting
De gepatenteerde en sfeervolle sfeerverlichting is in 50 nuances in te stellen. Hierdoor past de Wine Bar zich moeiteloos aan ieder interieur aan. Grote glazen schuifdeuren bieden optimaal zicht op de wijnflessen.

Technische eigenschappen en kenmerken
Wine Bar 8.0: 1076 x 602 x 460 mm (b x h x d)
2 temperatuurzones, instelbaar van 6-15° voor witte wijn en van 9-18°C voor rode wijn ; plaats voor 14 flessen, waarvan 8 automatisch gevacumeerd worden; 2 schuifdeuren en moderne led verlichting in 50 nuances (met afstandsbediening); zwart exterieur

Wine Bar 2.0: 315 x 491 x 268 mm (b x h x d)
2 temperatuurzones, 8° C voor witte wijn en 16° C voor rode wijn; plaats voor 2 flessen; modulair; zwart, strak en moderne led verlichting in 50 nuances

Gebruiksvoordelen
 Serveren van wijn uit de fles aan tafel
 Wijn op de juiste drinktemperatuur
 Prachtige wijn per glas presentatie
 Geopende wijn tot 10 dagen houdbaar
 Geen verbruiksmaterialen
 Zeer gebruiksvriendelijk

Economische voordelen
 12% meer wijnomzet door een goede presentatie
 + 15% meer wijnomzet door wijn per glas formule in plaats van per fles
 + 17% meer wijnomzet door keuze van duurdere wijnen
 + 20% meer wijnomzet door wijn per glas training*
*onderzoek onder 10 gebruikers

EuroCave, ’s werelds eerste en beste producent van wijnkasten
Als leider in het bewaren en serveren van wijn, zowel voor professionals als voor particulieren, blijft de EuroCave groep wereldwijd uitbreiden. Het geheim van het succes? Franse expertise gecombineerd met de verbintenis met producten die “geplande duurzaamheid” bieden. Door zowel traditie als moderniteit te vertegenwoordigen, is EuroCave, in 40 jaar, leider geworden op het gebied van wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koeling en wijn per glas serveersystemen.

EuroCave België | Prof. Eykmanweg 5 | 5144 ND Waalwijk | 02.588.06.79 | www.eurocave.be

Noot voor de Redactie